Te-ai pregătit pentru Noul An Școlar?

Dacă nu te-ai pregătit, află că încă mai este timp!

Știm cu câtă emoție vine prima zi de școală, mai ales dacă însoțești un boboc nerăbdător să își cunoască noii colegi și îndrumătorii pentru următorii ani.

Dacă te gândești să surprinzi cadrele didactice, fă asta cu o floare ori cu un aranjament floral! Oferă-le întotdeauna însoțite de un zâmbet și va fi mai mult decât suficient!

Pentru că noi vrem să îți facem viața mai ușoară, am pregătit pentru tine câteva aranjamente florale special concepute pentru începerea noului an școlar! Le vei regăsi disponibile în raionul de flori sau grădină din supermarketuri, hipermarketuri și magazine de bricolaj!

Kalanchoe în suport cadou și Cyclamen în suport deco

Un aranjament simplu și elegant, format dintr-o plantă delicată și un suport din carton imprimat, tocmai bun de oferit într-o zi de sărbătoare!

Kalanchoe în smart wrap și pungă deco cu fundă

Mai știți cadourile acelea clasice, în folie cu fundă? Ei bine, colegii au adaptat ideea și în cazul plantelor și au creat un cadou floral ambalat de sărbătoare în suport din hârtie cerată, ambalat în folie și accesorizat cu fundă. Cadoul e gata de oferit!

Azalea în SmartCup Back To School

Un aranjament inovativ, format dintr-o plantă rafinată și un suport din carton cerat personalizat special pentru International Bloemen! School is cool nowadays!

Aranjament cu cylamen în potcover Pentru Tine

Accesorizat cu un suport din plastic personalizat special pentru International Bloemen, aranjamentul transmite cele mai frumoase emoții. Trebuie doar să îl oferi alături de un zâmbet!

Aranjament Kalanchoe în căsuță O zi bună!

Nu mai e nevoie să spui nimic, știm că ai emoții!
Un aranjament ce exprimă căldură și emoție, cu două plante deloc pretențioase așezate cu grijă într-un suport de lemn în formă de căsuță – noul mediu, școala, va fi “acasă” pentru câteva ore pe zi pentru prichindelul tău!

Aranjament cu Azalea pe tijă în SmartCup cu Mesaje Inspiraționale

Parteneriatul cu compania olandeză Elburg Smit – specializată în etichetarea și ambalarea profesională în domeniul horticol ne aduce multiple avantaje – astfel, acest aranjament este realizat folosind SmartCup-urile personalizate cu mesaje inspiraționale special create pentru International Bloemen!

Oferă inspirație, oferă încredere și stimă prin acest duo minunat – o plantă în suport din carton cerat cu personalitate!

Mix de plante verzi în SmartCup

Același suport din carton cerat personalizat special pentru compania noastră, de data aceasta însoțește plantele verzi.

Este un alt duo potrivit oricărui decor, cu care nu vei da greș! Plantele acestea se potrivesc oricărui interior și vor fi apreciate de către cel/cea ce le primește întrucât sunt foarte ușor de întreținut! Unde mai pui că vor fi amintiri pe viață, căci ele rezistă testului timpului!

Aranjament Mini Rosa în suport deco din lemn

Un trandafir mic așezat într-un suport din lemn este cadoul perfect pentru a fi așezat chiar în sala de clasă, pe catedră! Oferă-l însoțit de un zâmbet și va fi un dar memorabil!

Aranjament Ficus în vas din sticlă

Un aranjament cu accente asiatice, ce s-ar potrivi perfect pe catedra unui profesor stilat. Aranjamentul este creat într-un vas de sticlă, accesorizat cu mușchi prezervat, marmură albă și creioane colorate.

Mini-grădină în vas sticlă coupe cu show-box

Un aranjament sofisticat realizat într-un vas de sticlă și accesorizat cu creioane colorate și marmură albă, cu Hedera, Fittonia și Kalanchoe. Producătorul a creat și personalizat pentru noi show-box-ul. Este un alt aranjament ce poate vorbi pentru tine!

Tillandsia în vas sticlă coupe cu show-box

Un show-box creat și personalizat pentru compania noastră în care se află un vas de sticlă elegant. Aranjamentul realizat cu Tillandsia a fost accesorizat cu lână colorată asortată cu floarea, accesoriu creioane colorate și piatră decorativă albă.

Aranjament Anthurium în vas sticlă cigar și cutie

Sticla oferă eleganță prin transparența și finețea ei. De ce să nu reinventăm vaza clasică, înaltă? Noi am transplantat un Anthurium roșu pe care l-am îmbrăcat cu sisal în ton cu petalele florii, am presărat niște rumeguș colorat și am adăugat creioane colorate. Acum e gata de plecare!

Aranjament Tillandsia în vas sticlă cigar

O plantă deosebită ce iubește lumina, așezată cu grijă într-o vază din sticlă pentru a-i putea admira eleganța! A fost accesorizată cu sisal în ton cu planta, cu pietre decorative și creioane colorate!

Aranjament floral în SmartCup Back To School

Fie că alegi o Kalanchoe, o Saintpaulia ori o Gerbera, te vei putea bucura de planta preferată alături de creioane colorate și un suport din carton cerat cu mesaj, mixul ce te aduce în atmosfera începutului de an școlar!

Plante cu flori în carrier carton personalizat - Bine ați venit la școală!

Oferă o Kalanchoe, o Crizantemă, o Gerbera sau un Trandafir accesorizat cu creioane colorate în carrier de carton și ghiveci din plastic cu mesaj de bun-venit la școală!

Trandafir în vas sticlă cigar

Oferă un trandafir, de data aceasta într-o vază elegantă! Un astfel de aranjament va impresiona și cel mai pretențios cadru didactic, îți garantăm! Aranjamentul este accesorizat cu sisal colorat în ton cu trandafirul.

Phalaenopsis în SmartCup cu mesaje inspiraționale

Dacă dorești să oferi o plantă elegantă și rezistentă, ce nu necesită foarte multă atenție, orhideea este cea mai potrivită! O poți achiziționa accesorizată cu un SmartCup din carton cerat cu smart click pe care poți scrie, de mână, numele cadrului didactic. Iar mesajul, ei bine, mesajul îi va da aripi!

Anthurium în ghiveci ceramică Faces

O plantă deosebită, a cărei floare rezistă foarte mult, mai este supranumită și floarea flamingo! Așezată într-un ghiveci personalizat, acest cadou floral va ajunge rapid la inima celei care o va primi!

Kalanchoe sau Cyclamen în ghiveci ceramic Faces

Fie că alegi o Kalanchoe, fie că optezi pentru Cyclamen, aranjamentul format din plantă și ghiveciul cu personalitate va aduce zâmbetul pe buzele persoanei care îl va primi!

Dracaena în vas ceramic colorat

Una dintre cele mai căutate plante de apartament, Dracaena, vine la pachet cu un ghiveci ceramic colorat și un accesoriu care va reuși să însenineze și cea mai înnorată zi de toamnă!

Spathiphyllum în SmartCup cu mesaje inspiraționale

Spathiphyllum este supranumit și crinul păcii și vine însoțit de un suport din carton cerat cu mesaj puternic, inspirațional! Să începem școala cu optimism și multă ambiție!

Kalanchoe și creioane colorate în vas ceramic

Aceeași Kalanchoe, o plantă suculentă decorativă ce se potrivește oricărui tip de decor. Ea vine accesorizată cu creioane colorate și un ghiveci mic din ceramică. Se potrivește perfect pe catedra cadrului didactic!

Bambus norocos în vas de sticlă și piatră decorativă

Ne-am gândit că ar fi frumos să poți contribui la starea de bine a cadrului didactic oferindu-i un aranjament din bambus norocos așezat într-un vas de sticlă și pietre decorative colorate.

Prinde-i mâna prichindelului, îmbrățișează-l și șoptește-i că va începe cea mai distractivă aventură a vieții sale!

Dacă deja sunteți la grupa de “avansați”, faceți același lucru! Orice început de an înseamnă noi emoții și noi provocări.

Zâmbiți, fiți optimiști și încrezători și oferiți starea de bine celor cu care interacționați!
Bine ați (re)venit la școală!

Andreea S.

Află primul cele mai noi oferte și noutăți din lumea minunată a florilor și plantelor
Stai Informat ! Abonează-te la noutăți
Mă abonez !
Cițește politica noastră de confidențialitate
Află primul cele mai noi oferte și noutăți din lumea minunată a florilor și plantelor
Stai Informat ! Abonează-te la noutăți
Mă abonez !
Cițește politica noastră de confidențialitate