Înființată în 2012, International Bloemen este o companie ce are ca domeniu de activitate distribuția de flori tăiate, plante și aranjamente florale către marile lanțuri de supermarketuri, hipermarketuri și magazinele de bricolaj din România.

“Activitatea noastră nu a fost afectată de pandemie, ne-am menținut pe poziție, partenerii și furnizorii ne-au asigurat de un suport total și am lucrat la capacitate maximă. Am reușit să ne mărim echipa și am profitat de moment să ne schimbăm strategia, întărind relațiile direct cu producătorii! Nu s-a pus problema de calitate ori de întârzierea livrărilor, am onorat toate comenzile și chiar am semnat noi contracte importante cu doi jucători de pe piața de retail, preluând astfel golul lăsat de firmele ce nu au reușit să reziste în această perioadă.

Dacă până în 2019 am colaborat în mare parte brokerii de la bursă, în 2020, datorită volumelor pe care le rulăm, am reușit să dezvoltăm relații din ce în ce mai puternice direct cu producătorii de flori și plante din UE.

Aceste parteneriate directe aduc avantaje tuturor părților implicate. Am decis să eliminăm intermediarii pentru eficientizarea costurilor, reducerea timpilor în ce privește lanțul logistic și o calitate superioară.

Compania noastră este puternic capitalizată, iar asta se traduce prin faptul că marfa se plătește întotdeauna în avans, un mare avantaj în industria florilor și în stabilirea relațiilor de încredere cu producătorii, mai ales în vremuri de pandemie! Știm cu toții că în aceasta perioadă pierderile producătorilor din industria florală au fost de milioane de euro din cauza scăderii vânzărilor, dar și a plăților scadente neefectuate de către firmele aflate în dificultate.

Punem, de asemenea, la dispoziția clienților noștri o gamă foarte diversificată de plante de sezon la ghiveci pe care le producem în serele noastre proprii. Oferim sortimentație în diferite stadii de creștere, îmbobocite sau înflorite, la ghivece de diferite dimensiuni.

Ceea ce oferim noi în momentul de față este avantajul lucrului direct cu producătorul, pentru că eliminăm intermediarii! Echipa noastră muncește asiduu pentru ca noi, ca și companie, să putem garanta și controla calitatea, încă de la plantare până la livrare și chiar mai departe asigurăm la cererea clientului și servicii de merchandising.

Oferim modalități diferite de ambalare, pe CC, DC, half troley, paleți euro sau CHEP, întotdeauna conform cerințelor specifice ale clienților noștri! Marfa ajunge la destinație fără costuri adiționale datorită parteneriatelor strategice pe care le avem cu importante companii de transport din România, având posibilitatea să livrăm fie door-to-door, fie în depozitele centrale.
Compania noastră va continua în acest an investițiile strategice, demarând deja construcția unui hub logistic destinat prelucrării și ambalării aranjamentelor, dar și dezvoltarea relațiilor cu noi producători autohtoni ce nu dețin Know-how-ul și logistica necesară livrării către marile lanțuri de magazine, pentru că, pe timp de criză, astfel de măsuri ajută enorm afacerile locale, sprijinindu-le să își desfășoare activitatea și oferindu-le posibilitatea de a avansa și de a se specializa în domeniul în care activează.” a declarat Iulian Cazacu, managerul companiei.

sursa: https://www.revista-piata.ro/lazi/stirile-zilei/item/15700-international-bloemen-reuseste-sa-strabata-granitele-si-sa-elimine-intermediarii-reusind-sa-dezvolte-parteneriate-direct-cu-producatorii-din-industria-florala

Află primul cele mai noi oferte și noutăți din lumea minunată a florilor și plantelor
Stai Informat ! Abonează-te la noutăți
Mă abonez !
Cițește politica noastră de confidențialitate
Află primul cele mai noi oferte și noutăți din lumea minunată a florilor și plantelor
Stai Informat ! Abonează-te la noutăți
Mă abonez !
Cițește politica noastră de confidențialitate