International Bloemen, unul dintre principalii furnizori de flori, plante și aranjamente florale pentru piața de retail din România, vă prezintă designerul vestimentar din lumea florilor!
“Noua prezentare sub forma unei animații are rolul de a descrie activitatea companiei noastre ce presupune personalizarea ghivecelor pentru a aduce un plus de valoare plantelor.

Departamentul de creație adaptează designul și îl personalizează în funcție de preferințele fiecărui client în parte, de sezon și de tendințele pieței, căutând continuu să lanseze modele noi pe piață. Ambalarea produselor se face, de asemenea, conform cerințelor clientului!

Investim constant în colaborările cu diferite fabrici din România pentru a crea standuri de prezentare pentru că știm că așezarea la raft a produselor contează foarte mult în procesul de vânzare.

Datorită parteneriatelor strategice pe care le deținem, putem asigura transportul în toate colțurile țării fără ca prețul de achiziție să sufere modificări!” a declarat Iulian Cazacu – Director General International Bloemen.

Citiți și despre noua gamă personalizată de ghivece din ceramică, zinc și carton cerat, lansată de curând de International Bloemen.

International Bloemen

Compania International Bloemen, cu sediul în Târgoviște, a fost înființată în 2012 si produce plante la ghiveci pe o suprafață de aproximativ 17.500 metri pătrați în sere din România și Grecia, importă și livrează flori tăiate, plante la ghiveci, aranjamente florale precum și accesorii pentru plante. Gama de plante produse este în continuă dezvoltare.

Mai multe informatii la: www.internationalbloemen.ro

E-mail: i.cazacu@internationalbloemen.ro / Tel. 0721 391 367.

Leave a Reply

Află primul cele mai noi oferte și noutăți din lumea minunată a florilor și plantelor
Stai Informat ! Abonează-te la noutăți
Mă abonez !
Cițește politica noastră de confidențialitate
Află primul cele mai noi oferte și noutăți din lumea minunată a florilor și plantelor
Stai Informat ! Abonează-te la noutăți
Mă abonez !
Cițește politica noastră de confidențialitate