A început primul târg de plante, organizat în parcările a două dintre magazinele Kaufland România din București (Mihai Bravu – magazinul Kaufland din str. Răcari, nr. 5, Sector 3) și Ploiești (magazinul Kaufland din bd-ul Republicii, nr. 138).

Iubitorii de flori, arbori, arbuști și grădinărit vor putea participa la primul târg de plante de sezon până luni, 30 septembrie 2019, pe tot parcursul zilei, accesul fiind gratuit.

Târgul este organizat în parteneriat cu International Bloemen, unul din cei mai mari producători și distribuitori de flori tăiate, plante în ghivece, aranjamente și accesorii pentru lanțurile de hipermarket-uri și magazine de bricolaj din România.

International Bloemen sunt prezenți pe piață de comercializare a florilor încă din 2012.

Astfel, clienții au la dispoziție o gamă variată de plante de toamnă precum arbori cu înălțimea de până la 4 metri, palmieri, ghivece, flori sezoniere, crizanteme, plante cățărătoare, trandafiri și mini-trandafiri și multe altele – expuse în spațiile de prezentare de peste 30 de metri pătrați, din exteriorul magazinelor.

Oferta de plante este aleasă cât să adauge un aer proaspăt, modern și vesel fiecărei case și grădini. Toate produsele de la târg sunt disponibile la prețuri promoționale.

Kaufland, una dintre cele mai mari companii de retail din Europa, are în portofoliul său peste 1.270 de magazine în 7 țări și o rețea de 126 de magazine la noi în țară.

sursa: https://www.revistabiz.ro/kaufland-gazduieste-primul-targ-de-plante-de-sezon/

Află primul cele mai noi oferte și noutăți din lumea minunată a florilor și plantelor
Stai Informat ! Abonează-te la noutăți
Mă abonez !
Cițește politica noastră de confidențialitate
Află primul cele mai noi oferte și noutăți din lumea minunată a florilor și plantelor
Stai Informat ! Abonează-te la noutăți
Mă abonez !
Cițește politica noastră de confidențialitate