Primul targ de plante pentru iubitorii de flori, arbori, arbusti si gradinarit, organizat in parcarile magazinelor Kaufland Romania! Este vorba de parcarile a doua dintre magazinele sale, din orasele Bucuresti si Ploiesti. (Ploiesti Nord – magazinul Kaufland din bd-ul Republicii, nr. 138) si Bucuresti Mihai Bravu (magazinul Kaufland din str. Racari, nr. 5, Sector 3).

Targul are loc pana luni, 30 septembrie 2019, pe tot parcursul zilei, accesul este liber si este organizat in parteneriat cu International Bloemen, unul din cei mai mari producatori si distribuitori de plante din Romania.

Clientii pot gasi o oferta variata de plante de toamna, arbori cu inaltimea de pana la 4 metri, palmieri, ghivece, flori sezoniere precum crizanteme, plante cataratoare, trandafiri si mini-trandafiri si multe altele – expuse in spatiile de prezentare de peste 30 de metri patrati, din exteriorul magazinelor.

Gama de plante este aleasa special ca sa ofere un aer proaspat, modern si vesel fiecarei case si gradini. Toate produsele de la targ au pret promotional si vizitatorii pot beneficia de oferte speciale.

Despre Kaufland Romania

Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine in 7 tari si o retea de 126 de magazine in Romania. In 2019, Kaufland Romania a primit pentru a treia oara certificarea Best Buy Award, care atesta ca este lantul de magazine cu cel mai bun raport calitate – pret de pe piata locala.

Despre International Bloemen

Prezenti pe piata de comercializare a florilor din 2012, International Bloemen este un important producator si distribuitor de flori taiate, plante in ghivece, aranjamente si accesorii pentru lanturile de hipermarket-uri si magazine de bricolaj din Romania.

Compania efectueaza si proiecte de amenajari de acoperisuri verzi, spatii verzi in cladiri de birouri si spatii comerciale, amenajarea si intretinerea parcurilor, montajul gazonului, integrarea de plante si accesorii de gradina, vegetatie adaptata spatiului, arbori, lacuri, iazuri ornamentale, fantani arteziene si sisteme automate de irigatii.

sursa: http://www.agrostandard.ro/primul-targ-de-plante-organizat-in-parcarile-magazinelor-kaufland-romania/#more-19454

Află primul cele mai noi oferte și noutăți din lumea minunată a florilor și plantelor
Stai Informat ! Abonează-te la noutăți
Mă abonez !
Cițește politica noastră de confidențialitate
Află primul cele mai noi oferte și noutăți din lumea minunată a florilor și plantelor
Stai Informat ! Abonează-te la noutăți
Mă abonez !
Cițește politica noastră de confidențialitate